De beste restaurants voor je dagje Antwerpen!

Antwerpen is de shop stad van België! Maar hier kun je ook bourgondisch genieten van lekker eten en drinken, en laten wij dat nu net voor jullie hebben getest.

Breakfast
In de ochtend hebben wij genoten van een lekker ontbijtje bij CLO-Antwerp. Een huiselijke omgeving en een leuk buitenterras. Hier geniet je van een vegan ontbijt, lunch of diner. Dit is aan te raden, want voor een lange dag shoppen en wandelen heb je geen tijd om lang uit te buiken. Wij namen een bagel met vegan zalm en een breakfast bowl! Yum!

Lunch
Lunchtime! Dit hebben we gedaan bij Le Pristine Café, een van de restaurant van de Zeeuwse chef-kok Sergio Herman Le Pristine stond al even op ons verlanglijstje. We ondekte het café gedeelte, wat zich perfect leent voor een lunch op topniveau! Het zijn gerechtjes om te delen. Wij kozen drie. Met daarbij een bijpassend wijntje wat je prima kan laten adviseren door het vriendelijke personeel. Vergeet als afsluiter niet om een dessert te nemen, deze zijn echt verukkelijk en zul je niet snel vergeten! Vergeet niet 1 á 2 dagen van te voren te reserveren.

Diner
Na de lunch besloten we in Sergio´s sferen te blijven. We zijn langs zijn frietatelier geweest. Hier geniet je van een verrukkelijke Vlaamse friet. Ook dit restaurant is van Sergio Herman. Deze frietjes zijn net iets specialere dan de standaard frietje die je gewend bent. Ze hebben heerlijke toppings! Je kunt ook kiezen uit een van de snacks of burgers. Zeker een aanrader als je in Antwerpen bent!

Benieuwd naar meer foto´s van alle gerechtjes die we hebben geproeft? Je ziet het op onze Instagram: spanishflyclothing

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *