Cocktail: Gin Fizz Cumcumber Cooler

Een van de passies binnen Spanish Fly is Food & Drinks! Onze redactie is dan ook altijd scherp op de nieuwste trends en ontwikkelingen! In deze korte blog ontdek je de Gin Fizz Cumcumber Cooler! Binnen tien minuten een heerlijk cocktail maken voor jou en je vrienden? Lees snel verder!

Gelukkig beginnen de temperaturen weer langzaam stijgen naar standje korte broek! Tijd voor een verfrissende cocktail. Als echte Bourgondiers houden wij van lange zwoele zomeravonden. Wat is er na een avondje green egg nu lekkerder dan even afkoelen met een lekkere koude cocktail!

Als je dan toch al zo druk bent geweest is het fijn om die cocktail binnen no-time te kunnen serveren, dus hebben we gekozen voor een cocktail die je binnen tien minuutjes aan je lippen kunt zetten.

Voor deze cocktail heb je een blender nodig en martiniglazen!

ingrediënten op basis van 4 personen.
Schil en sap van 2 limoenen (even goed schoonmaken)
Halve komkommer
90 ml Gin|
10 muntblaadjes
100ml tonic
700g citroensorbet ijs

Garnering
4 limoenschijfjes
4 munttakjes

Bereidingswijze

Vul de blender met het sap en de schil van de limoenen. Je zult wel denken, schil? De schil van de limoenen is een echte smaakmaker.

Daarna kun je de komkommer toevoegen. Je kunt ervoor kiezen om deze eerste te schillen maar dit is niet noodzakelijk. Voeg daarna de ging en de muntblaadjes toe en pureer.

Nu kun je de tonic en het sorbetijs toevoegen om er een strakke smoothie van te maken. Schenk het uit in de martiniglazen, garneer en je cocktail is ‘’ready to serve’’

Cheers!

Tagged

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.