Bezorgen & Retourneren

Retourneren
Is een item toch niet helemaal naar wens? Dat kan gebeuren. Je hebt vanaf de ontvangstdatum 14 dagen de tijd om je pakket te retourneren. Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@spanishfly-clothing.com waarin je jouw naam, factuurnummer/ordernummer, item(s) en eventuele reden van retour doorgeeft. Zodra je de retour hebt aangemeld zal je per mail een retourlabel ontvangen, deze is in te leveren bij een PostNL locatie. Wanneer je hier gebruik van maakt zullen we €5,75 inhouden tijdens het terugstorten van het aankoopbedrag en hoef je niks te betalen bij het postkantoor.

Vergeet niet je factuur (of een kopie daarvan) met het pakketje van je retourzending mee te sturen. Op deze manier kunnen we je retour het snelst verwerken. Zodra we je item hebben ontvangen en je retour hebben verwerkt storten we het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terug.

Ruilen
Wil je je item liever ruilen voor iets anders? Geen probleem. Wanneer je ons even mailt op info@spanishfly-clothing.com en laat weten wat je retour stuurt en wat je ervoor terug wil, zorgen wij ervoor dat je nieuwe item klaar wordt gelegd. Zodra je retour bij ons binnen is sturen wij je nieuwe item naar je op (de verzendkosten voor het nieuwe item zijn natuurlijk voor onze rekening). De retourkosten bij een ruiling blijven voor eigen rekening, maar hierbij kun je wel gebruik maken van een retourlabel. Mocht je dat willen dan sturen wij je een link waarmee je een betaling van €5,75 kunt voldoen, zodat je (na betaling) een retourlabel van ons ontvangt via de mail.